Stjernefoto

Stjernefoto

Lars Larsen

Stjernefoto
Muskatvænget 15
5772 Kværndrup

Erhvervsfotograf

Er du på udkig efter en professionel erhvervsfotograf, der kan tage flotte produktfotos, portrætter af virksomhedens ansatte eller miljø- og stemningsbilleder af kontoret? Så kan du trygt lade Stjernefoto løfte opgaven. Her er du garanteret en professionel og dygtig erhvervsfotograf med mange års erfaring inden for både produktfotografering og erhvervsfotografering. Du kan derfor være sikker på, at jeg altid leverer erhvervsfotos af høj kvalitet.

Stjernefoto er din erfarne erhvervsfotograf i Kværndrup, der løfter enhver type erhvervsfotografering for små som store virksomheder i Kværndrup, Svendborg og Stenstrup samt resten af Fyn. Hvad end der er tale om store eller små emner, så kan jeg som erhvervsfotograf hjælpe dig med din opgave.

Kreativ fotograf med fokus på dialog

Søger du en professionel fotograf til at fange de små og store øjeblikke i dit liv, så er du kommet til det rette sted.

Jeg har mere end 20 års erfaring med fotografi, og jeg har en stor passion for at forevige mennesker på bedste vis. 

Jeg er overbevist om, at en indgående dialog med kunderne er med til at skabe de bedste billeder, da jeg herigennem kan få et grundigt indblik i den enkeltes ønsker.

Det mener …

Teresa Simone
Projektleder
Læs mere
Da jeg mødte Flemming, var jeg virkelig forvirret om min fremtidige karriere. Han har en meget effektiv konkret måde at arbejde på, og har givet mig den tid og plads, jeg havde brug for at blive bevidst om mine egne kompetencer, kvalifikationer og mål, både på det faglige og personlige plan. Du har virkeligt " refreshed" mig selv og forandret mit jobliv!
Sanne og Martin Sløk
Ejer af Blomster by Sløk
Læs mere
Vi fandt forløbet med relationscoaching meget konstruktivt og givende, og vi er nu bedre i stand til at bringe vores forretning i en ny retning med et nyt fokus. Vi fik åbnet vores øjne for nye løsninger på vores udfordringer gennem en meget direkte og konstruktiv dialog. Flemming er knivskarp og en fantastisk menneskekender, som skaber tillid, ro og nærvær.
Susanne Frandsen
Direktør Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen
Læs mere
Inden forløbet med TBA denmark druknede vi i uklare ansvars- og arbejdsfordelinger og ustrukturerede opgaver. Vi havde ikke overskud til, at fokusere på hverken kulturen eller forretningsplanen. Flemming har givet os overblik, selvindsigt og gejst. Han er dygtig til at finde problemets kerne og holde fast, indtil det er løst, og gjort os mere målrettede og effektive.