Sparekassen Sjælland-Fyn

Sparekassen Sjælland Fyn

Martin Holm

Sparekassen Sjælland-Fyn
Søndergade 17
5000 Odense C

Martin Holm, erhvervsrådgiver i Sparekassen Sjælland-Fyn

Sparekassen Sjælland-Fyn, Erhvervscenter i Odense C. Medlem af BN13's erhvervsnetværk.

Sparekassen Sjælland-Fyn – tættere på dig og din virksomhed

Som erhvervskunde i sparekassen har du fordel af, at vi er en stærk lokal bank med korte beslutningsveje og en enkel forretningsidé, der bygger på nærhed, tæt dialog og hurtig ekspedition. Du får en rådgiver, du har tillid til,
som kender dig og din virksomhed, og som kan træffe beslutninger lokalt, så du er sikker på at få kompetent og skræddersyet service.

Kontakt dit lokale Erhvervscenter på Fyn

I dit lokale Erhvervscenter centralt beliggende i Odense står et hold af erhvervsrådgivere med specifik viden om erhverv i alle brancher klar til at hjælpe dig, og vi sætter en ære i at arbejde såvel professionelt, effektivt og
konkurrencedygtigt. Tøv derfor ikke med at kontakte os allerede i dag.

Det mener …

Teresa Simone
Projektleder
Læs mere
Da jeg mødte Flemming, var jeg virkelig forvirret om min fremtidige karriere. Han har en meget effektiv konkret måde at arbejde på, og har givet mig den tid og plads, jeg havde brug for at blive bevidst om mine egne kompetencer, kvalifikationer og mål, både på det faglige og personlige plan. Du har virkeligt " refreshed" mig selv og forandret mit jobliv!
Sanne og Martin Sløk
Ejer af Blomster by Sløk
Læs mere
Vi fandt forløbet med relationscoaching meget konstruktivt og givende, og vi er nu bedre i stand til at bringe vores forretning i en ny retning med et nyt fokus. Vi fik åbnet vores øjne for nye løsninger på vores udfordringer gennem en meget direkte og konstruktiv dialog. Flemming er knivskarp og en fantastisk menneskekender, som skaber tillid, ro og nærvær.
Susanne Frandsen
Direktør Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen
Læs mere
Inden forløbet med TBA denmark druknede vi i uklare ansvars- og arbejdsfordelinger og ustrukturerede opgaver. Vi havde ikke overskud til, at fokusere på hverken kulturen eller forretningsplanen. Flemming har givet os overblik, selvindsigt og gejst. Han er dygtig til at finde problemets kerne og holde fast, indtil det er løst, og gjort os mere målrettede og effektive.