Servicemalerne ApS

Servicemalerne

Michael Nissen

Malermester / Direktør

Servicemalerne ApS
H. C. Lumbyesvej 19
5270 Odense N

Servicemalerne ApS ved Michael Nissen

Et strejf bedre

Vi leverer et ordentligt og professionelt stykke arbejde hver gang. Desuden er vi servicemindede og forlader ikke din opgave, før du er 100 % tilfreds med resultatet.

Alt inden for indendørs og udendørs malerarbejde på hele Fyn. Vi maler både for private kunder og erhvervskunder, såsom restauranter og butikker eller boligforeninger og udlejningsejendomme.

Det mener …

Teresa Simone
Projektleder
Læs mere
Da jeg mødte Flemming, var jeg virkelig forvirret om min fremtidige karriere. Han har en meget effektiv konkret måde at arbejde på, og har givet mig den tid og plads, jeg havde brug for at blive bevidst om mine egne kompetencer, kvalifikationer og mål, både på det faglige og personlige plan. Du har virkeligt " refreshed" mig selv og forandret mit jobliv!
Sanne og Martin Sløk
Ejer af Blomster by Sløk
Læs mere
Vi fandt forløbet med relationscoaching meget konstruktivt og givende, og vi er nu bedre i stand til at bringe vores forretning i en ny retning med et nyt fokus. Vi fik åbnet vores øjne for nye løsninger på vores udfordringer gennem en meget direkte og konstruktiv dialog. Flemming er knivskarp og en fantastisk menneskekender, som skaber tillid, ro og nærvær.
Susanne Frandsen
Direktør Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen
Læs mere
Inden forløbet med TBA denmark druknede vi i uklare ansvars- og arbejdsfordelinger og ustrukturerede opgaver. Vi havde ikke overskud til, at fokusere på hverken kulturen eller forretningsplanen. Flemming har givet os overblik, selvindsigt og gejst. Han er dygtig til at finde problemets kerne og holde fast, indtil det er løst, og gjort os mere målrettede og effektive.