Odense Låseservice

Odense Låseservice

Thomas Løvdal

Odense Låseservice
Roersvej 37
5000 Odense C

Thomas Løvdal

Din lokale låsesmed

LÅS.DK har eksisteret siden 1950 (i mange år under navnet Odense Låseservice), og er i dag et af landets ældste og førende firmaer inden for sikringsbranchen. Gennem mere end 70 års arbejde har vi opnået stor erfaring med mekanisk- og elektronisk sikring, adgangskontrol og videoovervågning

En stor del af vores kunder er erhvervsvirksomheder, boligforeninger, offentlige kontorer og butikker, men vi har også glæden af at betjene privatkunder rundt omkring på hele Fyn.

Det mener …

Teresa Simone
Projektleder
Læs mere
Da jeg mødte Flemming, var jeg virkelig forvirret om min fremtidige karriere. Han har en meget effektiv konkret måde at arbejde på, og har givet mig den tid og plads, jeg havde brug for at blive bevidst om mine egne kompetencer, kvalifikationer og mål, både på det faglige og personlige plan. Du har virkeligt " refreshed" mig selv og forandret mit jobliv!
Sanne og Martin Sløk
Ejer af Blomster by Sløk
Læs mere
Vi fandt forløbet med relationscoaching meget konstruktivt og givende, og vi er nu bedre i stand til at bringe vores forretning i en ny retning med et nyt fokus. Vi fik åbnet vores øjne for nye løsninger på vores udfordringer gennem en meget direkte og konstruktiv dialog. Flemming er knivskarp og en fantastisk menneskekender, som skaber tillid, ro og nærvær.
Susanne Frandsen
Direktør Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen
Læs mere
Inden forløbet med TBA denmark druknede vi i uklare ansvars- og arbejdsfordelinger og ustrukturerede opgaver. Vi havde ikke overskud til, at fokusere på hverken kulturen eller forretningsplanen. Flemming har givet os overblik, selvindsigt og gejst. Han er dygtig til at finde problemets kerne og holde fast, indtil det er løst, og gjort os mere målrettede og effektive.