Nordfyns Tømrer og Snedker ApS

Nordfyns Tømrer og Snedker

Brian Hansen

Nordfyns Tømrer og Snedker ApS
Dronning Louisesvej 6,
5000 Odense C

Brian Hansen, Nordfyns Tømrer

Kvalitetsbevidst tømrerfirma

Nordfyns Tømrer/Snedker ApS har siden etableringen i 2007 opbygget bred erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget, og tilbyder i dag en bred vifte af bygnings- og renoveringsopgaver.

Vi er her for at føre vores kunders drømme ud i livet. Det gør vi ved at levere kvalitetsbevidste løsninger, hvor håndværket er i orden.

Skal du have lagt nyt tag eller udskiftet vinduer og nye døre? Hos Nordfyns Tømrer & Snedker ApS står vi klar til at udføre en lang række forskellige opgaver inden for tømrerarbejde. Vi kommer ud til kunder i Odense, Otterup og hele Nordfyn.

 

Det mener …

Teresa Simone
Projektleder
Læs mere
Da jeg mødte Flemming, var jeg virkelig forvirret om min fremtidige karriere. Han har en meget effektiv konkret måde at arbejde på, og har givet mig den tid og plads, jeg havde brug for at blive bevidst om mine egne kompetencer, kvalifikationer og mål, både på det faglige og personlige plan. Du har virkeligt " refreshed" mig selv og forandret mit jobliv!
Sanne og Martin Sløk
Ejer af Blomster by Sløk
Læs mere
Vi fandt forløbet med relationscoaching meget konstruktivt og givende, og vi er nu bedre i stand til at bringe vores forretning i en ny retning med et nyt fokus. Vi fik åbnet vores øjne for nye løsninger på vores udfordringer gennem en meget direkte og konstruktiv dialog. Flemming er knivskarp og en fantastisk menneskekender, som skaber tillid, ro og nærvær.
Susanne Frandsen
Direktør Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen
Læs mere
Inden forløbet med TBA denmark druknede vi i uklare ansvars- og arbejdsfordelinger og ustrukturerede opgaver. Vi havde ikke overskud til, at fokusere på hverken kulturen eller forretningsplanen. Flemming har givet os overblik, selvindsigt og gejst. Han er dygtig til at finde problemets kerne og holde fast, indtil det er løst, og gjort os mere målrettede og effektive.