MACK MEDIA

Mack Media logo

Jesper Barrett

Mack Media
Munkehatten 28
5220 Odense SØ

”Ved du hvilken effekt, din markedsføring giver dig?
Det er netop det som jeg hjælper mine kunder med at gennemskue.

Som din rådgiver og markedsføringsmægler skaber jeg et overblik over hvad har du gjort indtil nu. Jeg opsætter måling på alt igangværende der kan måles på og analyserer effekten heraf.

Jeg gennemgår resultaterne med dig og sikre at du har fået en forståelse af hvad du har gjort indtil nu og hvad har effekten været.

Når jeg har fået en dybdegående indsigt i hvor du vil hen med din forretning så laver jeg en udførlig markedsføringsplan til dig, så du ved præcis hvor du bør lægge dine indsatser fremadrettet for størst muligt udbytte.

Igennem hele samarbejde har du koblet mig på som sparringpartner og vil derfor altid have mulighed for at spørge mig til råds inden du igangsætter nye tiltag.

Det er ikke et spørgsmål om at bruge flest mulige kroner på markedsføring, med derimod at få størst mulige værdi for de penge du ønsker at bruge.

Det mener …

Teresa Simone
Projektleder
Læs mere
Da jeg mødte Flemming, var jeg virkelig forvirret om min fremtidige karriere. Han har en meget effektiv konkret måde at arbejde på, og har givet mig den tid og plads, jeg havde brug for at blive bevidst om mine egne kompetencer, kvalifikationer og mål, både på det faglige og personlige plan. Du har virkeligt " refreshed" mig selv og forandret mit jobliv!
Sanne og Martin Sløk
Ejer af Blomster by Sløk
Læs mere
Vi fandt forløbet med relationscoaching meget konstruktivt og givende, og vi er nu bedre i stand til at bringe vores forretning i en ny retning med et nyt fokus. Vi fik åbnet vores øjne for nye løsninger på vores udfordringer gennem en meget direkte og konstruktiv dialog. Flemming er knivskarp og en fantastisk menneskekender, som skaber tillid, ro og nærvær.
Susanne Frandsen
Direktør Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen
Læs mere
Inden forløbet med TBA denmark druknede vi i uklare ansvars- og arbejdsfordelinger og ustrukturerede opgaver. Vi havde ikke overskud til, at fokusere på hverken kulturen eller forretningsplanen. Flemming har givet os overblik, selvindsigt og gejst. Han er dygtig til at finde problemets kerne og holde fast, indtil det er løst, og gjort os mere målrettede og effektive.