Kongstad Telerådgivning

Kongstad Telerådgivnig

Jan Søndergaard

Kongstad Telerådgivning
Hvidkærvej 23 A, 1. sal
5250 Odense SV

Den bedste teleløsning, starter med den bedste rådgivning

Hos os får I en fast kontakt som kender virksomhedens løsning. Vi er altid klar ved telefonen, klar til at hjælpe. Kongstad Telerådgivning er udspringere fra det tidligere firma Kongstad Electronic. Vi har over 20 års erfaring fra tele og datakommunikations branchen.

Vores kernekompetence er uvildig og uafhængig rådgivning omkring virksomhedens teleaftale. Vi analysere eksisterende aftaler, forhandler og optimere eksisterende og nye aftaler. Vi ved hvor vigtigt kommunikation er for virksomhederne, derfor er det vigtigt for os at virksomheden ikke alene får den billigste løsning men også den kvalitetsmæsdige bedste løsning.

Det mener …

Teresa Simone
Projektleder
Læs mere
Da jeg mødte Flemming, var jeg virkelig forvirret om min fremtidige karriere. Han har en meget effektiv konkret måde at arbejde på, og har givet mig den tid og plads, jeg havde brug for at blive bevidst om mine egne kompetencer, kvalifikationer og mål, både på det faglige og personlige plan. Du har virkeligt " refreshed" mig selv og forandret mit jobliv!
Sanne og Martin Sløk
Ejer af Blomster by Sløk
Læs mere
Vi fandt forløbet med relationscoaching meget konstruktivt og givende, og vi er nu bedre i stand til at bringe vores forretning i en ny retning med et nyt fokus. Vi fik åbnet vores øjne for nye løsninger på vores udfordringer gennem en meget direkte og konstruktiv dialog. Flemming er knivskarp og en fantastisk menneskekender, som skaber tillid, ro og nærvær.
Susanne Frandsen
Direktør Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen
Læs mere
Inden forløbet med TBA denmark druknede vi i uklare ansvars- og arbejdsfordelinger og ustrukturerede opgaver. Vi havde ikke overskud til, at fokusere på hverken kulturen eller forretningsplanen. Flemming har givet os overblik, selvindsigt og gejst. Han er dygtig til at finde problemets kerne og holde fast, indtil det er løst, og gjort os mere målrettede og effektive.