Fyns Elteknik A/S

Fyns Elteknik

Hans Henrik Greve

Fyns Elteknik
Lucernemarken 6
5260 Odense S

Serviceydelser

Fyns Elteknik A/S er beliggende i Hjallese, Odense og har en stor kundekreds hvor vi tilbyder et stort udvalg af elinstallationer. Vi er en troværdig virksomhed, der tager vores arbejde seriøst.

Fyns Elteknik A/S tilbyder forskellige serviceydelser, der kan tilpasses alt efter dit behov. Vi tilbyder bla. bygningsinstallationer, ABA, installation ifm. Renovering af køkken/bad.

Det mener …

Jan Laustsen
Ejer, Manage and Build
Læs mere
Vores faste samarbejdspartner igennem mere end 12 år. Vi samarbejder typisk i forbindelse med opførelse af nye boliger hvor vi sammen har lavet mere end 400 stk. samt opførelse af erhvervslokaler, bla. Svane domicil Odense, ny udstilling for Schiang living og DESIGNA køkkener, ligeledes i Odense.
Carsten Grønning
Ejer, Kvik Køkkener
Læs mere
I forbindelse med køkken/bad renoveringer tages vi med på opgaven når elinstallationerne skal tilpasses eller suppleres med ekstra stik. Arbejdet foregår her tit i tæt samarbejde med slutkunde.
Palle Jørgensen
Tempur, ansvarlig for vedligehold
Læs mere
Er vores gode samarbejdspartner igennem mere end 15 år hvor vi har et tæt, troværdigt og seriøst samarbejde omkring vedligehold på bygninger, samt ny installationer i bygninger og på maskiner. Fabrikken har en bygningsmasse på mere end 55000m2.