Fahlén Skilte

Simone Svehag

Grafiker

Fahlén Skilte
Ove Gjeddes Vej 5
5220 Odense SØ

Virksomhedens visuelle design

Hos Fahlén Skilte laver vi alt fra visitkort, skilte, reklamebannere, folieindpakning af biler mv.

Den visuelle linje siger utrolig meget om en virksomheds image, værdier og kultur og er derfor et stærkt værktøj, når det kommer til markedsføring, genkendelighed og konkurrencedygtighed.

Vi hjælper med både rådgivning, skitser/layout, projektering samt fremstilling og montering af individuelle løsninger. Mangler du ”idéen”, så hjælper vi dig også med at finde den.

Kontakt Fahlén Skilte, når din virksomhed skal i fokus.
Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på opgaven.

Det mener …

Teresa Simone
Projektleder
Læs mere
Da jeg mødte Flemming, var jeg virkelig forvirret om min fremtidige karriere. Han har en meget effektiv konkret måde at arbejde på, og har givet mig den tid og plads, jeg havde brug for at blive bevidst om mine egne kompetencer, kvalifikationer og mål, både på det faglige og personlige plan. Du har virkeligt " refreshed" mig selv og forandret mit jobliv!
Sanne og Martin Sløk
Ejer af Blomster by Sløk
Læs mere
Vi fandt forløbet med relationscoaching meget konstruktivt og givende, og vi er nu bedre i stand til at bringe vores forretning i en ny retning med et nyt fokus. Vi fik åbnet vores øjne for nye løsninger på vores udfordringer gennem en meget direkte og konstruktiv dialog. Flemming er knivskarp og en fantastisk menneskekender, som skaber tillid, ro og nærvær.
Susanne Frandsen
Direktør Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen
Læs mere
Inden forløbet med TBA denmark druknede vi i uklare ansvars- og arbejdsfordelinger og ustrukturerede opgaver. Vi havde ikke overskud til, at fokusere på hverken kulturen eller forretningsplanen. Flemming har givet os overblik, selvindsigt og gejst. Han er dygtig til at finde problemets kerne og holde fast, indtil det er løst, og gjort os mere målrettede og effektive.