Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen

E. Stein Frandsen anlægsgartner

Jakob Sørensen

Indehaver

Anlægsgartnerfirma 
Rugårdsvej 406
5210 Odense NV

Din havedrøm

E. Stein Frandsen er din garanti for kvalitet, høj faglighed og en realistisk pris, når du søger en anlægsgartner i Odense. Vi er en veletableret anlægsgartner, der siden vores begyndelse i 1971 har udført en bred vifte af anlægsarbejde i lokalområdet i Odense såvel som på resten af Fyn. Herigennem har vi opbygget en stor viden om og erfaring inden for anlægsarbejde, så vi kan garantere en professionel og kvalitetsbevidst løsning, når du vælger os som din samarbejdspartner.

Vi står klar til at hjælpe dig med at få gjort din havedrøm til virkelighed gennem et trygt og kreativt samarbejde.

Det mener …

Troels og Rikke Lyngholm
Haveejere
Læs mere
God dialog hele vejen igennem projektet. Professionel, humoristisk og løsningsorienteret. Resultatet er blevet så flot. Vi valgte E. Stein Frandsen til at udføre vores projekt grundet en anbefaling kollega. Da Jakob var ude og tale med os om projektet var vi enige om at hans professionelle og fleksible tilgang til opgaven passede godt til os.
Tomas Boller
TB Stubfræsning, samarbejdspartner
Læs mere
Jeg har samarbejdet med Jakob i 15 år. Jakob er altid i godt humør og positiv. Han er god til at planlægge og har styr på de opgaver vi laver sammen. Man bliver i godt humør i selskab med Jakob.
Mie Allermand
E. Stein Frandsen, medarbejder
Læs mere
Som leder er Jakob stabil og rolig. Han holder overblikket og har gode evner I at lade sine ansatte arbejde med frihed under ansvar og udviser stor tillid både personligt og fagligt. Jakob formår at drive en familiær og professionel virksomhed med det udgangspunkt at vi i fællesskab præsterer bedst. Jakob besidder stor respekt af sine medarbejdere bl.a. grundet hans evner og erfaringer indenfor faget.