CUBUS

Cubus

Christian Tast

Direktør og chauffør

CUBUS
Drejervænget 14
5492 Vissenbjerg

Christian Tast

Oplevelser og sammenhængskraft

Cubus sørger for oplevelser og sammenhængskraft i din virksomhed. Vi er specialister i den årlige udflugt, hvor bussen med klaver og fadøl gør alle glade. Derudover er der projektor og skærm hvor man kan holde møder udervejs. Altsammen i en hyggelig og hjemlig atmosfære – en udflugt som vil blive husket.

Det mener …

Helle Sørensen
IBC
Læs mere
Dit arrangement til vores SØLVBRYLLUP blev FESTEN. FESTEN som alle snakker om.TAK TAK, Christian. Det var en kæmpe succes. Du gjorde det bare super godt.Jeg selv var flyvende den dag. Gik total i flow med festen.Vi og alle gæsterne var begejstret.”
Jens Odgaard
Odense ZOO
Læs mere
Vi havde fornøjelsen af Cubus på en studietur til Tyskland, hvor vi med havens bestyrelse besøgte andre zoologiske haver. Bussen er meget velegnet til at kombinere transport med møder, og Christians uformelle tone gjorde hele oplevelsen rigtig god. Det kan varmt anbefales.
Niels Laasholt
Dansk Santiagopilgrimme
Læs mere
Vi har været på mange busture, og naturligvis haft stor tillid til chaufføren. Vi tvivlede heller ikke på dine evner som chauffør – mærkede ikke vejbump eller andre stoppunkter, kørselen gled bare smult derudad. På denne tur fik ovenikøbet en chauffør som sørgede for kaffe, drinks, kom med humoristiske indslag og holdt vandringsgejsten oppe, og var på stedet, når vi havde brug for dig. Du er superdygtig og et særdeles behageligt menneske at være sammen med.