Certa Web ApS

Certa Web

Brian Skaaning

Certa Web ApS
Nedergade 33, 2.
5000 Odense C

Brian Skaaning, Certa Kurser

Certa Web hjælper med ...

Vi hjælper virksomheder, foreninger og private med deres hjemmesider, lige fra opbygning til hosting og vedligeholdelse.

Har du allerede en samarbejdspartner, så samarbejder vi naturligvis gerne med dine nuværende samarbejdspartnere.

Hjemmesiderne er typisk lavet i WordPress og webshops i WooCommerce. Vi har stor erfaring med webshops og kan hjælpe med integrationer til betalingsløsninger, forsendelsesmetoder osv.

Har du brug for kvalificeret rådgivning indenfor web og marketing, så er vi også behjælpelige med det. Lad os tage en snak om det.

Yderligere oplysninger findes på hjemmesiden www.certa-web.com. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte mig på tlf.  60 630.630

Certa Kurser ApS

Vi laver også kurser. Det gør vi typisk i samarbejde med andre aktører. Det er fx HK Privat (København), Kursuscentret IBC i Kolding, Frie (Odense og København), Dansk Artistforbund og andre.

Vi planlægger og gennemfører kurset som samarbejdspartnerne udbyder til medlemmer og ansatte.

Emner:

  • Hjemmeside / WordPress
    Alt fra administration til opbygning af hjemmesider.
  • Webshop / WooCommerce
    Alt fra administration til opbygning af webshops.
  • Design / Canva
    Fx tryksager eller grafik til i sociale medier.
  • Opgave og projektstyring / Microsoft Planner

Sidemandsoplæring

På mange standardkurser kan man, som kursist godt være ude for at komme hjem med den fornemmelse, at man lærte noget man ikke skulle bruge og omvendt ikke fik præcise svar på netop det, man selv sidder med. Derfor kan det være svært efterfølgende at komme i gang med at bruge det, man har lært.

Med Sidemandsoplæring får du hjælp til lige præcis de opgaver og spørgsmål, du sidder med på den hjemmeside, som du administrerer. Den skal bare være i WordPress.