Certa Web

Certa Web

Brian Skaaning

Certa Web ApS
Østre Stationsvej 43
5000 Odense C

Brian Skaaning

Afspil video

Certa Web hjælper med ...

Certa Web hjælper virksomheder, foreninger og private med deres hjemmesider, lige fra opbygning til hosting og vedligeholdelse.

Har du allerede en samarbejdspartner, så samarbejder vi naturligvis gerne med vedkommende.

Hjemmesiderne er typisk lavet i WordPress og webshops i WooCommerce. Vi har stor erfaring med webshops og kan hjælpe med integrationer til betalingsløsninger, forsendelsesmetoder osv.

Kontakt mig for yderligere oplysninger på hjemmesiden www.certa-web.com eller på tlf. 60 630 630

Det mener …

Teresa Simone
Projektleder
Læs mere
Da jeg mødte Flemming, var jeg virkelig forvirret om min fremtidige karriere. Han har en meget effektiv konkret måde at arbejde på, og har givet mig den tid og plads, jeg havde brug for at blive bevidst om mine egne kompetencer, kvalifikationer og mål, både på det faglige og personlige plan. Du har virkeligt " refreshed" mig selv og forandret mit jobliv!
Sanne og Martin Sløk
Ejer af Blomster by Sløk
Læs mere
Vi fandt forløbet med relationscoaching meget konstruktivt og givende, og vi er nu bedre i stand til at bringe vores forretning i en ny retning med et nyt fokus. Vi fik åbnet vores øjne for nye løsninger på vores udfordringer gennem en meget direkte og konstruktiv dialog. Flemming er knivskarp og en fantastisk menneskekender, som skaber tillid, ro og nærvær.
Susanne Frandsen
Direktør Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen
Læs mere
Inden forløbet med TBA denmark druknede vi i uklare ansvars- og arbejdsfordelinger og ustrukturerede opgaver. Vi havde ikke overskud til, at fokusere på hverken kulturen eller forretningsplanen. Flemming har givet os overblik, selvindsigt og gejst. Han er dygtig til at finde problemets kerne og holde fast, indtil det er løst, og gjort os mere målrettede og effektive.