AGENDA Advokater

Agenda Advokater

Henrik Thorup Pedersen

Advokat, partner

Agenda Advokater
Asylgade 7
5000 Odense C

Henrik Pedersen, Agenda Advokater

Agenda Advokater

AGENDA Advokater

AGENDA advokater er et uformelt og løsningsorienteret advokatkontor, som fokuserer på at give vores kunder den bedste service og de mest optimale resultater.

Hos AGENDA advokater er nøgleordene kvalitet, tilgængelighed og effektivitet, og der lægges stor vægt på at skabe gode og tætte relationer til kontorets kunder og samarbejdspartnere.

Hos AGENDA advokater kan du forvente udpræget god service og stor gennemsigtighed i forhold til både pris, proces og deadlines.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i vores rådgivning, og vi påtager os kun en opgave, når vi vurderer, at vi kan skabe værdi for vores kunde.

Det mener …

Teresa Simone
Projektleder
Læs mere
Da jeg mødte Flemming, var jeg virkelig forvirret om min fremtidige karriere. Han har en meget effektiv konkret måde at arbejde på, og har givet mig den tid og plads, jeg havde brug for at blive bevidst om mine egne kompetencer, kvalifikationer og mål, både på det faglige og personlige plan. Du har virkeligt " refreshed" mig selv og forandret mit jobliv!
Sanne og Martin Sløk
Ejer af Blomster by Sløk
Læs mere
Vi fandt forløbet med relationscoaching meget konstruktivt og givende, og vi er nu bedre i stand til at bringe vores forretning i en ny retning med et nyt fokus. Vi fik åbnet vores øjne for nye løsninger på vores udfordringer gennem en meget direkte og konstruktiv dialog. Flemming er knivskarp og en fantastisk menneskekender, som skaber tillid, ro og nærvær.
Susanne Frandsen
Direktør Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen
Læs mere
Inden forløbet med TBA denmark druknede vi i uklare ansvars- og arbejdsfordelinger og ustrukturerede opgaver. Vi havde ikke overskud til, at fokusere på hverken kulturen eller forretningsplanen. Flemming har givet os overblik, selvindsigt og gejst. Han er dygtig til at finde problemets kerne og holde fast, indtil det er løst, og gjort os mere målrettede og effektive.