Vinoble

Vinoble Odense

Per Justesen

Vinoble
Dalumvej 30B
5250 Odense SV

Per Justesen

Vinoble Odense, erhvervsnetværk odense

At levere direkte fra producenternes kælderhvælvinger

VINOBLE.dk er historien om en gruppe fremsynede VINOBLE vinhandlere, og de allernyeste internet baserede handelsmetoder.

Vinhandlerne, som er med i det landsdækkende VINOBLE indkøbssamarbejde, har dagligt kontakt med et stort antal privatkunder og virksomheder, der har behov for rådgivning, skal købe gaver, efterspørger specialiteter eller blot vil sikre sig, at kvaliteten af deres daglige vin er i orden. De har travlt i deres butikker. Men til gengæld ved de også, at en stadig voksende kundeskare ønsker at handle på nettet.

Det mener …

Teresa Simone
Projektleder
Læs mere
Da jeg mødte Flemming, var jeg virkelig forvirret om min fremtidige karriere. Han har en meget effektiv konkret måde at arbejde på, og har givet mig den tid og plads, jeg havde brug for at blive bevidst om mine egne kompetencer, kvalifikationer og mål, både på det faglige og personlige plan. Du har virkeligt " refreshed" mig selv og forandret mit jobliv!
Sanne og Martin Sløk
Ejer af Blomster by Sløk
Læs mere
Vi fandt forløbet med relationscoaching meget konstruktivt og givende, og vi er nu bedre i stand til at bringe vores forretning i en ny retning med et nyt fokus. Vi fik åbnet vores øjne for nye løsninger på vores udfordringer gennem en meget direkte og konstruktiv dialog. Flemming er knivskarp og en fantastisk menneskekender, som skaber tillid, ro og nærvær.
Susanne Frandsen
Direktør Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen
Læs mere
Inden forløbet med TBA denmark druknede vi i uklare ansvars- og arbejdsfordelinger og ustrukturerede opgaver. Vi havde ikke overskud til, at fokusere på hverken kulturen eller forretningsplanen. Flemming har givet os overblik, selvindsigt og gejst. Han er dygtig til at finde problemets kerne og holde fast, indtil det er løst, og gjort os mere målrettede og effektive.