DS Hair

DS Hair, logo

Dina Stenderup

Frisør

DS Hair
Damhusvej 31
5000 Odense C

Dina Stenderup, DS Hair, billede fra frisørsalonen

DS Hair, Dina Stenderup. hårtørring

Frisør med central placering

DS-Hair er din lokale frisør centralt på Damhusvej 31, nær Skibhusvej i Odense. Derudover er der gratis parkering lige til døren af frisørsalonen. Jeg byder på hyggelige omgivelser med en afslappet atmosfære, mens jeg giver dig “The Magic Touch”. Jeg har altid frisk kaffe på kanden og andre lækkerier. Jeg tilbyder både herreklip og dameklip.

Få hjælp til at vælge den helt rette frisure

Jeg har masser af smil og gode ideer til dit hår. Jeg går op i hår – og ned i detaljen. Derfor er jeg ofte på kurser for at være opdateret på de nyeste trends og tendenser.

Jeg finder den helt rigtige frisure, når vi har kigget på dit hår og talt om dine egne ideer, tanker og ønsker. Jeg har også masser af lækre hårprodukter, som vil forkæle dit hår. Alle mine produkter er i supergod kvalitet.

Jeg lægger vægt på, at håret skal hænge sammen med personen, men frisuren skal også hænge sammen med personligheden. Min personlighed er, at jeg går langt for at klippe dig kort eller omvendt. Det kan være pjusket, pjanket, peppet eller poppet, eller hvad du nu er frisk på.