ARKZO

Ronald Ed Toliver

Arkitektfirmaet ArkZo
Byghøjvej 2
5250 Odense SV

Ronald Toliver

Arkitektfirma der lytter til dine drømme

Leder du efter et erfarent og kompetent arkitektfirma, der kan hjælpe dig med at komme et skridt nærmere dine byggedrømme? Så er du kommet til det rette sted. Hos ArkZo står vi nemlig klar til at hjælpe dig, uanset om du skal bruge en dygtig arkitekt til at tegne et arkitekttegnet hus, eller om du har brug for kyndig arkitektrådgivning.

Vores arkitektfirma favner bredt og har en høj faglighed. Vi arbejder både for privatpersoner og erhverv fra Odense, Nyborg og andre steder på Fyn, og vi er stolte over at kunne tilbyde kvalifikationer inden for blandt andet:

Det mener …

Teresa Simone
Projektleder
Læs mere
Da jeg mødte Flemming, var jeg virkelig forvirret om min fremtidige karriere. Han har en meget effektiv konkret måde at arbejde på, og har givet mig den tid og plads, jeg havde brug for at blive bevidst om mine egne kompetencer, kvalifikationer og mål, både på det faglige og personlige plan. Du har virkeligt " refreshed" mig selv og forandret mit jobliv!
Sanne og Martin Sløk
Ejer af Blomster by Sløk
Læs mere
Vi fandt forløbet med relationscoaching meget konstruktivt og givende, og vi er nu bedre i stand til at bringe vores forretning i en ny retning med et nyt fokus. Vi fik åbnet vores øjne for nye løsninger på vores udfordringer gennem en meget direkte og konstruktiv dialog. Flemming er knivskarp og en fantastisk menneskekender, som skaber tillid, ro og nærvær.
Susanne Frandsen
Direktør Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen
Læs mere
Inden forløbet med TBA denmark druknede vi i uklare ansvars- og arbejdsfordelinger og ustrukturerede opgaver. Vi havde ikke overskud til, at fokusere på hverken kulturen eller forretningsplanen. Flemming har givet os overblik, selvindsigt og gejst. Han er dygtig til at finde problemets kerne og holde fast, indtil det er løst, og gjort os mere målrettede og effektive.